Puusta taidolla

Puutyöliike Ojasella valmistetut kalusteet valmistetaan aina asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Meille on tärkeää, että valmistamamme kalusteet ovat pitkäikäisiä ja laadukkaita. Asiantuntemuksemme mittojen mukaan tehdyistä kalusteista on syntynyt 50 vuoden kokemuksella, jokaisen työn teemme laatuohjautuvalla ajatuksella ”puusta taidolla”.

Toimitamme kalusteita yhä enemmän kokonaispalveluna niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Palvelemme kalusteiden suunnittelusta, aina kohteissa tapahtuviin asennuksiin ja viimeistelyihin asti. Olemme suunnittelijoiden kumppani. Annamme tukemme kaiken kokoisiin hankkeisiin ja pitkälle vietyihin kalusteratkaisuihin.

Materiaalitoimittajamme ovat Suomen johtavia. Meillä on aina saatavilla ajantasainen materiaalitietous ja käyttämämme materiaalit ovat parasta A-luokkaa.

Me Puusepät

Työkavereita: 5 – 10 ja mukaan mahtuu aina uusia oppilaita
Arvomme:  Ahkeruus, Avoimuus ja Ammattiylpeys
Aamulla parasta: Puun tuoksu
Kaffepaussilla: Väännetään vitsiä
Muistathan seurata meitä somessa!

Verstaan koneet
  • 2kpl CNC koneita (v.2020)
  • Listoituskone (v.2018)
  • Levyprässi
  • Leveänauhahiomakone
  • Sirkkelit ja sahat
  • Maalaamo
Puusta taidolla vuodesta 1971

Tänä vuonna juhlimme Puutyöliike Ojasen 50 vuotissynttäreitä!
Vuoden 1971 ja 2021 väliin on mahtunut monia mahtavia asiakkaita, niin yksityisiä kuin yrityksiä! Puun työstämisen taito on helpottunut ja välillä hetkeksi vaikeutunutkin, kun olemme ottaneet uusia hienoja koneita käyttöön. Puuseppien taidot ovat todella joutuneet välillä taipumaan uusille mutkille. Mikä parasta, nämä uudet koneet ja tekniikat ovat mahdollistaneet meille monia alihankintoja mutta myös erityisiä haasteellisempiakin töitä. On myös hienoa, että olemme työllistäneet koko ajan puuseppiä, joista pisin työsuhde on alkanut 40 vuotta sitten. Puusepän työ vaatii monialaista osaamista, jonka lähtökohtana on ehdottomasti peruspuutaitojen hallinta. Pyrimmekin jatkuvasti pitämään auki paikkoja työharjoittelijoille ja toivomme, että ammattilaisten opit ja puun tuoksuinen ympäristö houkuttavat alalle. Erityisen ilahduttavaa, että naiset ovat kiinnostuneet puun työstöstä ja verstaalla onkin välillä kuulunut iloisia naisääniä. Olemme kiitollisia näistä vuosista ja voimme todeta, että ”Kuten puilla, juuret kasvavat yhä syvemmälle ja ovat yhä tiukemmin kiinni tässä päivässä”.  Kasvu ja kehitys jatkuu, kiitos kaikille kanssa kasvajille, asiakkaille, ystäville ja yhteistyökumppaneille.

Tervetuloa asiakkaaksi!

Toivottaa Minna Ojanen ja Ari Kotajärvi sekä Puusepät