Toimistotilojen kalusteet

Viihtyisä työympäristö, toimivat työtilat ja hyvä työergonomia ovat nykypäivänä valtteja niin työntekijöiden kuin yhteistyöverkoston ja asiakkaiden keskuudessa. Toimialasta riippumatta saat kauttamme kalusteet, on sitten kyseessä studio tai avokonttori. Sähköpöydät, säilytyskalusteet, tilanjakajat tai neuvottelukalusteet saat yritysilmeen mukaisesti haluamallasi mitoituksella. Autamme ratkaisemaan käytettävyyteen liittyviä asioita kuten heloitus- ja kiinnitystarpeita.

Meillä on laaja valikoima erilaisia levy- ja puumateriaaleja sekä muita materiaalivaihtoehtoja. Yhdistämme kalusteisiin tarvittaessa metallia, lasia, kiveä tai vaikka komposiittimateriaaleja. Maalaamossa viimeistelemme kalusteet toiveidesi mukaan haluamasi pintakäsittelyllä maalista petsiin ja kestäviin ympäristöystävällisiin lakkoihin. Integroimme nykyaikaiset led valaisimet kalusteisiin säädettävillä tai kiinteillä valo-ohjauksilla.

Näin tilaat kalusteet

Toteutamme työt sinun aikataulun mukaan, mittaamme, valmistamme ja kuljetamme kalusteet sekä tietenkin asennamme. Palvelut valmistuksesta asennukseen takaavat, että pysyt aikataulussa.

Tutustu Puuseppien valmistamiin kalusteisiin

Cargotec, Tampere

Sisäilmalähetit, Tampere

Vincit, Tampere

Naistenlahden voimalaitos, Tampere

OP Hämeenkatu, Tampere

Oma Säästöpankki, Akaa

Lisää kuvia somessa