Ravintola- ja kahviokalusteet

Visuaalisesti toimivat ja elämykselliset tilat tarvitsevat toimivat, laadukkaat ja kestävät kalusteet. Toteutamme ravintoloiden baaritiskit, kiintokalusteet ja muut saniteettitilojen kalusteet mittojen mukaan. Monesti tilojen muita pintoja kuten alaslaskuja ja seinäpintoja voidaan elävöittää erilaisilla levyratkaisuilla, joihin saadaan samalla integroitua valaisimia.

Olemme toimittaneet pitkiä palvelulinjastoja joihin on integroitu kylmä- ja kuumakoneistoja sekä kassapisteitä. Tiedämme miten kalusteista tulee toimivia ja miten koneiden mitoitukset vaativat. Autamme ratkaisemaan käytettävyyteen liittyviä asioita kuten heloitus- ja kiinnitystarpeita.

Meillä on laaja valikoima erilaisia levy- ja puumateriaaleja sekä muita materiaalivaihtoehtoja. Yhdistämme kalusteisiin tarvittaessa metallia, lasia, kiveä tai vaikka komposiittimateriaaleja. Maalaamossa viimeistelemme kalusteet toiveidesi mukaan haluamasi pintakäsittelyllä maalista petsiin ja kestäviin ympäristöystävällisiin lakkoihin. Integroimme nykyaikaiset led valaisimet kalusteisiin säädettävillä tai kiinteillä valo-ohjauksilla.

Näin tilaat kalusteet

Toteutamme työt sinun aikataulun mukaan, mittaamme, valmistamme ja kuljetamme kalusteet sekä tietenkin asennamme. Palvelut valmistuksesta asennukseen takaavat, että pysyt aikataulussa.

Tutustu Puuseppien valmistamiin kalusteisiin

Ravintola Sorella, Tampere

Ravintola Sasor, Tampere

Ravintola Jackie Brown, Tampere

Technopolis Ravintola Aleksi, Tampere

Technopolis Ravintola Hertt4, Tampere

Viinibaari, Tampere

Lisää kuvia somessa