Koskisen Koskidecor eco transparent koivuvaneri

KoskiDecor eco transparent koivuvaneri on aivan huippu ihana uutuus!
Tämä jos mikä inspiroi suunnittelijoita ja arkkitehtejä suunnittelemaan skandinaavisia kodin- ja julkistentilojen kalusteita.

Kleinerdrei-konseptin sisustus- ja kalustusratkaisut suunnittelijaThomas Huth .

Saksalainen arvostettu konseptisuunnittelija Thomas Huth kertoi valinneensa materiaaliksi KoskiDecor eco transparent koivuvanerin, koska ”Koivuvanerin parhaat ominaisuudet ovat iskunkestävä ja laadukas pinta, luonnollinen ulkonäkö, joka tuo puunsyykuviot kauniisti esiin, ekologisuus sekä materiaalin helppo työstettävyys. Lisäksi vaneri ei vaadi esimerkiksi lakkausta, mikä vähentää työn määrää, kuvailee Thomas Huth Koskisen koivuvaneria”. Huth suositteleekin KoskiDecori- vaneriperheen tuotteita huonekalujen valmistukseen sekä sisätilojen rakentamiseen niiden hyvien ominaisuuksien vuoksi. Lisää mielenkiintoisesta projektista voi lukea tästä.

KoskiDecor eco transparent koivuvanerissa löytyy monta sävyä kauniista vaaleansinisestä kirkkaaseen oranssiin. Vanerin molemmat puolet on värjätty läpikuultavalla värillä ja tietysti värjäyksessä on käytetty vesiohenteista väriä. Läpinäkyvän melamiinipinnoitteen ansiosta vaneri kestää eriomaisesti kulutusta ja on helposti puhdistettavissa.

Laaja valikoima standardi- ja erikoisvärejä.

Materiaali soveltuu kalusteisiin ja sisustuksiin niin kotiin kuin julkisiintiloihin eli nyt vain toteuttamaan värikkäitä ideoita luonnollisella otteella ja tietysti mittojen mukaan!

Lue lisää Koskisen sisustusvanerista
tai tutustu esitteeseen.